Ce iti oferim?

Nu degeaba motto-ul nostru este ,,Barbering Excellence” – ducem stylingul masculin la un nou nivel de excelență prin experiențe inedite. În cadrul barbershop-urilor noastre sunt utilizate cele mai noi tehnici de stilizare a unui look, produse originale, de calitate și ne concentrăm de fiecare dată în a le oferi clienților noștri ședințe de tuns reușite!

Transformă vizitele la Domis Underground Tiglina în modalități de a te detașa de la grijile și treburile de zi cu zi, deoarece un aspect îngrijit îți oferă încrederea și prospețimea necesară pentru a trece peste orice obstacol!

Acesta este locul în care noi îi aducem împreună pe cei pasionați de barbering și care își doresc mai mult de la propriul lor aspect! Vino și tu!

Consiliere Gratuită

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a găsi, împreună, look-ul care se potrivește fizionomiei și stilului tău.

Ultimele Trenduri

Ne place să fim în pas cu cele mai noi trenduri artistice de hairstyling masculine, de aceea, echipa noastră știe să pună în aplicare stiluri variate: de la cele clasice, la cele mai moderne.

Domis Academy

Te așteptăm la cursurile din cadrul Academiei Domis! Avem planuri mari, iar tu poți face parte din ele! Investește în educația ta!

Domis Underground Tiglina

De când ne-am deschis ușile pentru clienții noștri, am realizat că putem să fim mai mult decât o frizerie obișnuită! Noi redefinim aspectul masculin prin cele mai noi metode și servicii de styling, într-o ambianță în care o să vrei să te întorci de fiecare dată!

Galerie Foto

Testimoniale

Experienta de 5 stele!! Recomand! Strabat in fiecare luna 300 de km pentru a beneficia de serviciile profesionale oferite!
Adrian G.
Punctualitate si valoare. M-am tuns de 2 ori la Silviu in locatia din Tiglina. Sunt placut impresionat de locatie. Nu credeam ca exista asa ceva in Galati si ma bucur ca avem si noi. Am fost foarte multumit. M-a tuns exact cum am vrut. Baiatul s-a miscat foarte repede si foarte profi. Recomand! Ma voi intoarce regulat aici.
Andrei B.
Exact ce am bifat: profesionalism, raport calitate-pret excelent, curatenie si mai adaug atmosfera foarte cool. Baietii sunt de treaba, glumeti si sociabili. Recomand ambele locatii!
Cristian I.
Preturi de Romania, servicii de Occident. Alex , cel care m-a tuns este un baiat respectabil care poate intretine o discutie pe toata durata procedurii. Voi reveni cu siguranta fiind pe deplin multumit.
George B.
Frecventez frizeriile Domis de 2 ani, cu sotul si copilul meu. Pe deplin multumiti am fost de fiecare data. Frizerii sunt extrem de prietenosi, talentati iar noua ne face placere sa fim rasfatati in asa locatii frumoase si primitoare. Asadar recomand!
Marieta H.