Previous slide
Next slide

DOMIS ACADEMY

Acest curs de formare în frizerie poate fi făcut în paralel cu job-ul tău! Cursurile se desfăsoară timp de 8 săptămâni, 2 zile pe saptamana, după ora 18.

Este un program complet de dezvoltare atât profesională, cât şi personală.
La finalul programului primeşti diplomă acreditată de Ministerul Educației şi Muncii şi recunoscută in țările UE.

BENEFICII

Posibilitatea să fii angajat in locațiile noastre sau a partenerilor noştri, dacă oferi seriozitate, implicare și pasiune.

CE ÎNVEȚI?

Tot ce trebuie să ştii pentru a trece de la începător sau pasionat, la frizer profesionist: 

CERINȚE ÎNSCRIERE

INVESTIȚIA TA

Te aşteptăm să-ți arătăm cum să reuşeşti în această meserie!

Galerie Foto

Testimoniale

Ii urmaresc de ceva timp si abia astept sa incep cursurile la ei. Cu siguranta voi avea ce sa invat.
George E.
Recomand cu mare incredere, daca vrei sa inveti o noua meserie de viitor si nu vrei sa te simti ca te duci din nou la scoala. Acesta este locul potrivit deoarece o sa astepti cu nerabdare urmatoarea zi de curs. Nu veti regreta alegerea facuta!!
Cristian B.
Recomand cu mare incredere oricui doreste sa urmeze o cariera de lunga durata in meseria de Barber. La Domis ACADEMY nu vei invata doar sa tunzi, ci vei invata sa fi cu adevarat un barber profesionist.
Cristina V.
Daca te gandesti sa-ti schimbi cariera, stilul de viata si sa te distrezi, ar trebui sa incerci! Din propria mea experienta promit ca nu vei regreta! Eu am fost la un seminar cu ei si a fost bomba.
Denis M.
Recomand cu cea mai mare incredere. Daca vrei sa inveti frizerie, vino la cei mai buni. Nu poti fi bun daca nu inveti de la cei mai buni.
Rares V.