Previous slide
Next slide

Ce iti oferim?

Nu degeaba motto-ul nostru este ,,Barbering Excellence” – ducem stylingul masculin la un nou nivel de excelență prin experiențe inedite. În cadrul barbershop-urilor noastre sunt utilizate cele mai noi tehnici de stilizare a unui look, produse originale, de calitate și ne concentrăm de fiecare dată în a le oferi clienților noștri ședințe de tuns reușite!

Transformă vizitele la Domis Dunărea Mall în modalități de a te detașa de la grijile și treburile de zi cu zi, deoarece un aspect îngrijit îți oferă încrederea și prospețimea necesară pentru a trece peste orice obstacol!

Acesta este locul în care noi îi aducem împreună pe cei pasionați de barbering și care își doresc mai mult de la propriul lor aspect! Vino și tu!

Consiliere Gratuită

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a găsi, împreună, look-ul care se potrivește fizionomiei și stilului tău.

Ultimele Trenduri

Ne place să fim în pas cu cele mai noi trenduri artistice de hairstyling masculine, de aceea, echipa noastră știe să pună în aplicare stiluri variate: de la cele clasice, la cele mai moderne.

Domis Academy

Te așteptăm la cursurile din cadrul Academiei Domis! Avem planuri mari, iar tu poți face parte din ele! Investește în educația ta!

Domis Dunărea Mall

De când ne-am deschis ușile pentru clienții noștri, am realizat că putem să fim mai mult decât o frizerie obișnuită! Noi redefinim aspectul masculin prin cele mai noi metode și servicii de styling, într-o ambianță în care o să vrei să te întorci de fiecare dată!

Galerie Foto

Testimoniale

Un loc placut, cu oameni profesionisti si atmosfera relaxanta.
Costel T.
Dupa multe si multe locuri din care am plecat dezamagita, am gasit in sfarsit o frizerie pt copilul meu, unde oamenii astia chiar au rabdare si le place ceea ce fac. Jos palaria! Vom reveni cu mare drag si interes.
Ana B.
Un loc primitor cu oameni frumosi, prietenosi si profesionisti care nu se grabesc pentru a tunde mai multi clienti, din contra au rabdare si sunt foarte atenti la detalii. Persoanal am incercat si serviciile altor "frizerii" si chiar daca unii poate sunt mai ieftini sau iti ofera si o cafea.. :-)) in final vrei sa pleci multumit si cu un sentiment placut. Eu am gasit exact ce cautam! Recomand!
George I.
Recomand!!! Profesionisti, oameni tineri pasionati de ceea ce fac! O locatie frumoasa si primitoare.
Romeo S.
Frecventez frizeriile Domis de 2 ani, cu sotul si copilul meu. Pe deplin multumiti am fost de fiecare data. Frizerii sunt extrem de prietenosi, talentati iar noua ne face placere sa fim rasfatati in asa locatii frumoase si primitoare. Asadar recomand!
Marieta H.